Over Baukje

Ik ben Baukje Dieuwke Atsma, jongste dochter van Sietze Atsma en Janna Groen. Ik heb twee zussen, één is bijna een jaar ouder dan ik en de ander ruim twee jaar ouder. Wanneer ik terugkijk op mijn leven ben ik dankbaar voor al het geluk dat ik heb gekend. En ik denk en hoop nog op veel meer geluk in de toekomst. Geluk dat ik ook ieder ander gun en waarvan ik graag wat aan jou doorgeef!

Ik ben een ras-optimist

Dat ik al zoveel geluk heb gekend, komt doordat ik van nature een ras-optimist ben. Het zien van lichtpunten in combinatie met mijn oplossingsgerichtheid, maakt dat ik uit mezelf en anderen het beste naar voren haal. Terwijl de strubbelingen in ons leven er mogen zijn, geef ik jou energie door naar dingen te kijken in het leven die wel goed gaan. Hierdoor ben ik als een oplaadpunt en krijg je de energie om te werken aan de lastigere zaken die op je pad komen.

Ik combineer gezin werken en leren

Door mijn talenten geniet ik van het combineren van mijn activiteiten. Ik werk al lang in de verzekeringsbranche met in het verleden veel klantcontact. Tegenwoordig stuur ik als teammanager een team van klantcontactmedewerkers aan. Gezin, werken en leren heb ik altijd gecombineerd. Als laatste opleidingen rondde ik mijn HBO Leergang Organisatie Psychologie en een Post HBO opleiding tot Coach af. Uit een uitgebreide talententest (StrengthsFinder) kwam bij mij als top vijf: Positivisme, Actiegerichtheid, Communicatie, Innemendheid en Organisatievermogen.

Dit zegt Nelly over Baukje

Nelly over Baukje: “De omschrijvingen van de talenten die Baukje noemt, zijn haar op het lijf geschreven. Met die talenten kan ze op een natuurlijke manier al haar activiteiten moeiteloos combineren. Iets wat ze mij heeft laten zien en waarmee ze mij heeft geïnspireerd. Ik ben ervan overtuigd dat ze jou hiermee ook kan inspireren”.


“Gelukkige mensen kijken naar wat er wel is. Ongelukkige mensen kijken naar wat er ontbreekt. Een wereld van verschil.”