Over individuele coaching

We hebben er allemaal mee te maken: veranderende omstandigheden op het werk en privé. Voor de een is dat een uitdaging voor de ander een probleem. Hoe is dat voor jou? Misschien wil je veranderingen beter kunnen accepteren, en het een plaats geven. Of wil je positiever met veranderingen omgaan. We helpen je graag! Samen ontdekken wat je wilt en waar jij blij van wordt.


Een Peptalk helpt

Wij helpen met het ontdekken en beschrijven van talenten en kwaliteiten. Dit doen we d.m.v. gesprekken waar je energie van krijgt en enthousiast van wordt. Met als resultaat weer power, pit & passie in werk en leven. We zien onze coaching als een peptalk. Het helpt met het versterken van talenten en kwaliteiten. Vanuit een positieve en voedende invalshoek ontdekken hoe je het beste effectief kunt communiceren en functioneren.


Bepalen wat belangrijk is

Samen onderzoeken we wat voor jou privé en in je werk belangrijk is. Hier aandacht aan geven en dit te verwoorden in je persoonlijke koers, gaat je helpen om meer in je kracht te staan. Om daarna in beweging te komen: een kleine verandering, een klein stapje, kan al een enorme positieve verandering teweeg brengen.


Positieve benadering voor power, pit en passie

Peptalk helpt om veranderingen in je omgeving positief te benaderen. Dat maakt een wereld van verschil. Zo wordt een bedreiging een kans. Samen werken we aan een boost in zelfvertrouwen waardoor jij weer vol power, pit & passie bent. Enkele methodes die we toepassen zijn: kernkwaliteiten, proactief taalgebruik en gedrag, GROW model en loopbaanankers. Alle methodes zijn praktisch en direct toepasbaar.


Peptalk is:

  • Kort en bondig
  • Je kiest voor Peptalk omdat je graag snel een goed resultaat wilt bereiken. Na de intake zijn vijf gesprekken van een uur voldoende voor het bereiken van je doel.

  • Je hoeft niet te veranderen
  • Je bent goed zoals je bent. Dus je hoeft niet te veranderen. Je hebt alleen wat support nodig, een duwtje in de juiste richting. Peptalk benadert je positief i.p.v. dat je moet veranderen. En Peptalk leert je om positief met veranderingen om te gaan in je omgeving: dat maakt het verschil. Je krijgt een boost in je zelfvertrouwen.

  • Pepwalk
  • Het unieke aan Peptalk is dat je dit op verschillende manieren kunt oppakken: persoonlijke gesprekken op locatie of d.m.v. Pepwalk. Bij Pepwalk trekken we samen de natuur of de stad in. Omdat gebleken is dat dit bijzonder inspirerend kan werken. Jij bepaalt.

  • Extra support
  • D.m.v. chat/ WhatsApp wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je krijgt op die manier direct antwoord op je vragen en hoeft niet te wachten tot een volgend gesprek. Dit kan uiteraard ook via mail.


“Wanneer je jouw koers bepaalt, raak je nooit de weg kwijt.”