Over Baukje en Nelly

Wij, Baukje en Nelly, hebben vaak samengewerkt en weten elkaar enorm te inspireren. Daarnaast durven we elkaar kritische vragen te stellen, waardoor we in staat zijn blijvend te groeien. Work-shops en teamcoaching voor grotere groepen geven we (eventueel) samen en wanneer er loopbaanvraagstukken zijn draag ik die graag aan Nelly over. Zij is hierin gespecialiseerd.

Nelly

Mijn naam is Nelly Dijkstra. Geboren en getogen in Friesland. Ik heb als (team) manager bij een grote onderneming in Nederland veel ervaring opgedaan in het coachen van medewerkers in loopbaan- en veranderingstrajecten. Daarnaast heb ik gewerkt voor het LTC (leefstijl training & coaching) in zowel individuele als groepstrajecten.

Ik geloof dat je goed bent zoals je bent

Ik geloof dat alles een positieve kant heeft en ik wil het leven van mensen lichter maken. Ik krijg energie om jou te helpen je zelfvertrouwen een boost te geven. En ik ben ervan overtuigd dat je goed bent zoals je bent. Je hoeft niet te veranderen om meer uit jezelf te halen, je verandert alleen de manier waarop je kijkt en doet.

Dit zegt Baukje over Nelly

Baukje over Nelly: “Nelly is enthousiast, praktisch, open, eerlijk en nuchter. Ze houdt ervan om met een dosis humor en luchtigheid zaken te benaderen. Dit vanuit haar overtuiging dat doelen zo makkelijker en beter bereikt worden. Door haar enthousiaste en positieve instelling, heb ik ervaren dat coaching naast heel nuttig ook erg leuk kan zijn”.


“Wat je lachend leert, motiveert.”