Over Nelly

Mijn naam is Nelly Dijkstra. Geboren en getogen in Friesland. Ik heb als (team) manager bij een grote onderneming in Nederland veel ervaring opgedaan in het coachen van medewerkers in loopbaan- en veranderingstrajecten. Daarnaast heb ik gewerkt voor het LTC (leefstijl training & coaching) in zowel individuele als groepstrajecten.

Ik geloof dat je goed bent zoals je bent

Ik geloof dat alles een positieve kant heeft en ik wil het leven van mensen lichter maken. Ik krijg energie om jou te helpen je zelfvertrouwen een boost te geven. En ik ben ervan overtuigd dat je goed bent zoals je bent. Je hoeft niet te veranderen om meer uit jezelf te halen, je verandert alleen de manier waarop je kijkt en doet.

Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van een peptalk

Ik signaleer in organisaties en ook in het onderwijs en overheid, dat er steeds meer belang wordt toegekend aan persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en flexibiliteit. Mijn overtuiging is dat het ontwikkelen van zelfbewustzijn en respect (twee keer kijken & anders kijken) maakt dat mensen flexibeler kijken naar de wereld en naar zichzelf. Ik kan jou dit laten ervaren in een aantal korte coachingsgesprekken, een peptalk. Met als resultaat power, pit & passie in je werk/leven.

Dit zegt Baukje over Nelly

Baukje over Nelly: “Nelly is enthousiast, praktisch, open, eerlijk en nuchter. Ze houdt ervan om met een dosis humor en luchtigheid zaken te benaderen. Dit vanuit haar overtuiging dat doelen zo makkelijker en beter bereikt worden. Door haar enthousiaste en positieve instelling, heb ik ervaren dat coaching naast heel nuttig ook erg leuk kan zijn”.


“Wat je lachend leert, motiveert.”