Over onze extra’s


Wat Nij-tocht anders maakt:

Wat maakt Nij-tocht anders dan andere coaching? En waarom zijn Nelly en Baukje anders dan andere coaches? Het antwoord hierop is onze overtuiging dat je met een positieve kijk meer bereikt. Onze positieve kijk ervaar je in ons oplossingsgerichte coaching. Zo geloven wij dat ieder mens de kwaliteiten in zich heeft om zich te ontwikkelen. Wij helpen je alleen om meer te doen van wat wel werkt en te stoppen met dat wat niet werkt. Dit geeft ons energie en je zult merken dat dit jou ook energie geeft. Energie bedoeld om hard mee te werken. Dit harde werken doen wij met een heerlijke dosis humor en wisselen we af met de juiste ontspanning. Op deze manier omarmen wij ons werk en het leven. Iets wat we jou ook gunnen.


Massage

Ontspanningsmassage door Nelly om daarna weer vol aan de bak te kunnen. Want Nelly is ervan overtuigd dat ontspanning behoort tot een van de essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Dit kan dmv een ontspanningsmassage: dit werkt voor een betere gezondheid van lichaam en geest. Het helpt je om tot rust te komen en stress te verminderen. Na een massage kun je gemakkelijker je gedachten de vrije loop laten en komen tot de kern van wat voor jou belangrijk is. Een goede start (of einde) van een coachingsgesprek!

Je kunt ook alleen een massage ontvangen zonder coaching.

Hardlopen

Baukje gelooft dat een optimale balans tussen het mentale, fysieke, emotionele en spirituele bijdraagt aan een energiek leven. Het mentale, emotionele en spirituele vind je terug in haar coaching. Het fysieke vind je bij haar terug in haar voeding en in wielrennen en hardlopen. Dit wielrennen en hardlopen laat zij graag onderdeel zijn van haar coaching. Mocht jij je mentale inspanning door het coachen willen afwisselen met lichamelijke inspanning, dan gaat zij hierin ook graag met jou op pad. Dit in de overtuiging dat dit jou helpt om je energieker en positiever je Nij-tocht te vervolgen.

Wijn

Genieten van alles wat er bereikt is en genieten van de ontspanning. Dat is wat wij aan het einde van de coaching doen. Wij houden op dat moment van een goed glas wijn. Doe jij dat ook, dan drinken we graag een glas met je. We hebben alvast paar lekkere wijnen klaar staan. Uiteraard schenken wij ook graag wat anders in, maar geef dan van te voren even aan waar jij van geniet!


“Stop met alles uit het leven te halen, geniet van wat erin zit.”